Главная » Статьи » Мои диссертации

Економічний аналіз виробничих запасів підприємств (на прикладі м'ясокомбінатів України)

СКАЧАТЬ:
"Економічний аналіз виробничих запасів підприємств (на прикладі м'ясокомбінатів України)"



  Досліджено теоретичні, методичні та практичні питання вдосконалення обліку й економічного аналізу виробничих запасів м'ясокомбінатів. Грунтуючись на вимогах ринкових відносин, доведено необхідність удосконалення системи обліку й аналізу даних запасів. Запропоновано зміни у діючій класифікації виробничих запасів, які повніше враховують специфіку м'ясокомбінатів і сприяють раціональній побудові обліково-аналітичної системи. Надано рекомендації щодо організації автоматизованих робочих місць у холодильному цеху та на складі м'ясокомбінату. Вперше запропоновано модифіковану за сучасними потребами методику оперативного та прогнозного аналізу виробничих запасів. Розглянуто напрямки вдосконалення та рекомендовано методичні заходи для економічного аналізу, які дозволяють підвищити ефективність управління.
Категория: Мои диссертации | Добавил: oflameron (30.06.2010)
Просмотров: 1116 | Рейтинг: 4.0/2