Главная » Статьи » Мои диссертации |
Економічна ефективність виробництва свинини
Досліджено сучасний стан економічної ефективності виробництва
свинини, виявлено тенденції її змін за умов становлення ринкових
відносин, визначено причини їх виникнення. Проведено порівняльний аналіз
ефективності виробництва свинини в сільськогосподарських підприємствах з
традиційною та промисловою технологіями й особистих селянських
господарствах, досліджено обсяги реалізації та ціни на м'ясо.
Удосконалено економічний механізм підвищення конкурентоспроможності
виробництва свинини як системи організаційно-економічних важелів і
методів управління, що в сукупності забезпечують високі споживчі
властивості та зростання попиту на свинину на ринку м'яса і
м'ясопродуктів. Обгрунтовано напрями розвитку свинарства та підвищення
його ефективності в сільськогосподарських підприємствах шляхом
запровадження цін підтримки та еквівалентних цін на м'ясо свиней,
розвитку спеціалізації та концентрації виробництва з використанням
прогресивних технологій. | |
Просмотров: 660 | |