Главная » Статьи » Мои диссертации

Визначення та забезпечення конкурентоспроможності підприємства

СКАЧАТЬ:
"Визначення та забезпечення конкурентоспроможності підприємства"



 Розкрито сутність і розроблено теоретико-методологічні засади забезпечення конкурентоспроможності підприємств макаранної галузі. Запропоновано класифікацію основних теоретико-методологічних підходів щодо визначення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств. Розроблено механізм стратегічної адаптації підприємств макаронної галузі до зовнішнього середовища. Удосконалено підхід до кількісного оцінювання конкурентоспроможності макаранної продукції на основі використання коефіцієнтів конкурентоспроможності за якісними та маркетинговими показниками та загального коефіцієнта конкурентоспроможності. Обгрунтовано підхід щодо кількісного визначення пріоритетів можливих джерел інформації для оцінювання обсягу регіонального ринку макаронних виробів з використанням методу аналізу ієрархій.


Категория: Мои диссертации | Добавил: oflameron (30.06.2010)
Просмотров: 525 | Рейтинг: 5.0/1